Oud shirt over? Henk heeft een bestemming!


Een tweede leven voor je oude Effect-shirt?

 Als je nog geen goede bestemming hebt voor je oude shirt, dan hou ik me daar aanbevolen voor.

Ik ben Henk Kleemans (een van de oudere trainingsleden van Effect) en heb al ongeveer 15 jaar contact met een weeshuis in Nairobi (Kenia). Heb het 3 keer bezocht en daar ook werkzaamheden verricht. Al die tijd ook spullen (kleding en materialen) verzameld en verzending geregel

Onlangs het verzoek gehad om sportkleding te regelen en daarom dit verzoek aan jullie, leden van onze volleybalvereniging.Als je geen bestemming hebt voor je oude shirt en deze eventueel als poetslap denkt te gaan gebruiken of onder in een kast laat verpieteren, neem het shirt dan mee naar de maandag/trainingsavond en ik zal zorgen dat het in Afrika een hernieuwd leven kan gaan leiden.

Overtollige andersoortige sportkleding is daarnaast ook welkom.

Bij voorbaat dank, Henk

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *