Sinterklaas ta-dá-da-da-da…


Maandag 4 december, hoogste tijd voor het Sinterklaastoernooi voor de jeugd

Veel spelletjes in de zaal en sinterklaasliedjes uit de speaker box. Wat deden we dit jaar zoal: natuurlijk het bekende handdoek-volley, maar er waren ook nieuwe varianten. Wat te denken van het eerste Open Nederlands Kampioenschap “In Het Net Serveren”.  Een techniek die veel spelers tijdens de wedstrijden goed onder de knie hebben, maar als het er echt om gaat, bleek dat toch niet zo eenvoudig te zijn. Bij de C-jeugd werd dit onderdeel glansrijk gewonnen door Brian. Ook op het onderdeel “Uitserveren” was Brian net iets beter dan de uiteindelijke nummer twee Lynn.

DSC08167

Door de  A2 en de C-jeugd werd daarna ook gedobbeld in het sportcafé.  Maar gelukkig wel om kleine cadeautjes met een glaasje fris. Leuk spel, heb je net een berg cadeautjes bijeen verzameld moet iedereen een plaats opschuiven…. Ja, dat is het risico van dobbelen. En wie had er een blik kapucijners zo mooi ingepakt dat eerst iedereen dit cadeau wel wilde hebben?

 

DSC08186

De A-jeugd zou op twee velden het “Klaas of the Court”-toernooi spelen, maar met al dat dobbelen vooraf was de spanning toch wat te groot geweest. Er waren veel te weinig spelers om het volledige programma op twee velden te spelen. Gelukkig waren er nog een paar enthousiaste C-ers die mee wilden doen, en zo kregen we in ieder geval één veld aan het volleyballen.

Vervolgens ook nog dikke pech voor Danny die zijn enkel flink blesseerde.

Ach weg ook met die Sinterklaas, we gaan op naar Kerst!

 

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *