MIx-toernooi 2018


Mixtoernooi 2018

Binnen Effect werd dit jaar weer gestreden om de fel begeerde sokkenwisseltrofee. Er werden door acht teams, verdeeld over vier velden, zes wedstrijden achtereen gespeeld. En na deze uitputtingsslag volgde nog de kruisfinales om de plaatsen één tot en met vier. In de sporthal liep door de verrichte lichamelijke arbeid en de geestelijke stress de temperatuur al snel op naar waarden waar menigeen tijdens de zomervakantie vergeefs naar op zoek gaat in verre oorden. Maar de meesten haalden het eindsignaal.

Door een wonderlijke speling van het lot kwamen de zes topspelers uit de vereniging in één mix-team terecht, en het was dan ook weinig verrassend dat dit team met de hoogste eer ging strijken. Helden zijn het, maar zoals de foto duidelijk maakt voortaan blijvend helden op sokken. Geruchten dat dit een van de weinig teams was met zes spelers houden aan, maar kunnen door de wedstrijdleiding noch ontkend noch bevestigd worden.

Nikkie, Denise, Arie, Twan, Remco en Sjoerd.

Kijk nog wel even goed naar de foto, want twee van deze toppers gaan de vereniging helaas verlaten: Denise en Twan. Het gaat jullie goed! En dat geldt natuurlijk ook voor alle andere deelnemers aan dit door Peter georganiseerde toernooi.
En ook Geert gaat de actieve wedstrijdsport vaarwel zeggen. Of zien we hem als de van Persie onder de volleyballers nog terug in een kleedkamerrol bij één van de teams. Zijn lange en prominente staat van dienst werd na afloop van het mixtoernooi door Peter nog eens voor het voetlicht gebracht. Gelukkig gaf Geert aan dat hij wel wat zag in een carrière als scheidrechter voor de jeugd, dus zoals good old soldiers betaamt: They never die, they just fade away. Ook volgend jaar zijn er dus nog enkele plaatsen beschikbaar voor degene die een verhaal zoeken voor bij de borrel; het kan nog in theater de Wit. 

Geert luisterend naar de toespraak van Peter.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *