Staafmixtoernooi 2018


Staafmixtoernooi 2018        

                         

De A-jeugd speelde dit jaar gemixt met de C-jeugd het toernooi. Maar eerst stonden deze maandag in het “voorprogramma” zes CMV-teams klaar voor hun wedstrijden. Zij speelden als eerste vijf wedstrijdjes om te bepalen welke mixen dit jaar het beste waren. Hoewel “het beste”, het toernooi is natuurlijk meer nog bedoeld om voor zomerstop nog even leuk onderling te kunnen volleyballen. Ook dit jaar waren er weer een aantal vrienden en vriendinnetjes van de Effectenaren in de teams.

 

Na de zoemer om 19:15, die het einde laatste CMV-wedstrijd aangaf, was het snel met z’n allen het sportcafé in. Daar wachtte de smoothies, een drankje en er was de prijsuitreiking.

 


Op de eerste plaats eindigde de Youtubers, gevolgd door de Musical.ly’s en Snapchatters. Voor iedere speler van deze teams was er een prijsje.

Verder werden nog twee speciale prijzen uitgereikt; één voor de sportiefste speler en één voor de pechvogel van de dag. Als sportiefste speler werd Marit gekozen, zij zorgde als meer ervaren speelster er erg goed voor dat ook de jongere spelers van haar team de bal kregen.Grootste pechvogel was Denisha, die bij een fraaie actie om de bal nog te halen op bijzondere wijze op de grond terecht kwam, maar daarmee wel iedereen aan het lachen kreeg.

 

Bij het weglikken van de laatste bananen/aardbeienresten in het sportcafé door de CMV-ers, verzamelden zich in de zaal de A- en C-spelers alweer om warm te spelen voor hun toernooi. Er waren  hier vier team,s die wat prestatie betreft niet veel voor elkaar onderdeden. Als deelnemers in deze groep ook twee moeders die het aandurfden mee te spelen, gewaardeerd dames! Ook hier na afloop drankje en zelf gemaakte smoothies met voorlopig voor dagen voldoende vitamine C. Met de zoemende staafmixers op de achtergrond werden de prijzen uitgereikt. Als eerste eindigde hier de Ronnie Flexers. Die door het onderlinge resultaat tegen de Lil’kleintjes deze collega rappers net voorbleven.

Pechvogel hier Danique, zij slaagde er helaas net niet in tijdens de volleybalwedstrijd onderhands een bal door de basket aan de zijkant te spelen. De bal besloot na even te twijfelen namelijk toch naast de ring naar beneden te gaan. Sportiefste speler: Tamara, of eigenlijk haar hele team (de Boefies), die zonder te mopperen genoegen nam met de wat mindere volleybalkwaliteiten van haar moeder.

Sponsors deze dag: Deka Egmond-Binnen (ingrediënten smoothies) en natuurlijk ons “eigen” Sportcafé de Wit waar Ans en Aris weer voor ons klaar stonden.

Namens Annet, Annika, Elin, Floor, Margot en Sterre: alle jeugdspelers nogmaals een goede vakantie gewenst! Op 3 september ballen we weer verder in de zaal. En wie toch besluit volgend seizoen iets anders te gaan doen dan een bal in de lucht te houden: allereerst heel dom natuurlijk, maar toch heel veel plezier gewenst met andere “beweeglijkheden” met of zonder bal!

Arie                                             

Voor meer foto’s zie hieronder

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *