CMV: Cool Moves Volleybal voor de jeugd


Zaterdag 6 oktober spelen de jongste jeugdteams van Effect alweer hun tweede competitiedag. Dit keer in Noord-Scharwoude. Teams van verenigingen uit de wijde omtrek van Alkmaar komen dan samen om zo  wedstrijdjes te spelen. Zo om de week wordt er gespeeld, en iedere keer in een andere plaats en dus in een ander sportcomplex.

Effect heeft drie teams die meedoen aan deze competitiedagen. Er zijn zes wedstrijdniveaus, ieder met op leeftijd aangepaste spelregels. Mag je bij niveau drie de bal nog een keer vangen en over het net gooien, bij niveau vijf mag er alleen boven- of onderhands gespeeld worden. Hieronder een aantal foto’s met “onze”  tijgers in actie bij de vorige speeldag, die werd gehouden in sporthal Oosterhout te Alkmaar.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *