8e CMV competitiespeeldag !


2 februari 2019

De tweede ronde van de CMV-competitie in het nieuwe jaar. Maar voor deze zaterdag het speelveld kon worden opgestapt moest er een eerst een parkeerplekje gezocht worden rond de sporthal Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. En dat viel niet mee, want sporthallen worden zelden zo druk bezocht als met deze volleybalwedstrijden voor de jeugd. De spelers, ouders en de begeleiders van de teams van Effect CMV 1, 2 en 4, hoefden deze zaterdag niet al te vroeg uit bed.

De eerste wedstrijd van Effect 2 begon 10:30. Naast Denisha, Ruben en Eva, de vaste teamleden, deed Kiki uit Effect 1 mee. Twee spelers, Roos en Nikki, konden namelijk helaas niet aanwezig zijn. En zo waar er werd weer beter gespeeld dan ooit. Natuurlijk door de aanwezigheid van Kiki, maar ook de anderen deden het goed. De eerste wedstijd werd zelfs gewonnen en dat was niet de laatste deze ochtend.

Door naar Effect 1, met Lotus, Marit, Floortje en weer Kiki, die nog energie genoeg over had om ook in haar eigen team te spelen. Alle aanwezige ouders en trainers waren het er over eens, er werd mooi volleybal gespeeld door het team. Extra punten verzamelen door in drieën te spelen gaat ze steeds beter af. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er moet namelijk een goede techniek aanwezig zijn om de bal op de goede plaats in het veld naar een teamgenoot te spelen.

Effect 4 zat bij deze eerste wedstrijden waarschijnlijk nog met broodkruimels op de lippen aan de ontbijttafel. Joyce, Raco, Ramon en “vaste” invaller Jesse, moesten immers pas om 13:30 hun eerste wedstrijd spelen. Twee wedstrijden werden er deze ochtend verloren, maar bij twee wedstrijdstrijden werd knap gelijk gespeeld (beide 4-4). En belangrijker er waren ook hier een paar hele mooie volleybalacties te zien van de met veel inzet spelende Effectenaren.
Ga zo door teams, en er is nog even tijd om te trainen voor de volgende wedstrijden. Door de voorjaarsvakantie zijn deze wedstrijden er pas weer over een maand: 3 maart. Dan gaan we op bezoek bij Dinto in Warmenhuizen.

 

Hieronder vind je meer foto’s van deze dag

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *