Laatste CMV competitiewedstrijdenZaterdag 6 april, sporthal Oosterhout in Alkmaar. De laatste competitiewedstijden van dit seizoen voor de CMV-ers van Effect.  Voor Effect waren drie teams in de race: Effect CMV 4 speelde niveau 3, Effect CMV 2 & 1 speelden niveau 5. Voor de spelers van  beide laatste teams waren dit de laatste CMV-wedstrijden. Volgend seizoen worden ze namelijk C-jeugd. Het belangrijkste verschil is dat er dan per team met zes spelers in het veld gevolleybald wordt. Maar gelukkig wordt ook het speelveld dan een stuk groter.

Het was zaterdag niet alleen druk op het veld, maar ook druk op de tribunes en zelfs druk op de spelersbank zoals uit de foto’s zal blijken. Veel familieleden kwamen de teams deze laatste wedstrijden aanmoedigen. Als aandenken aan dit seizoen kreeg iedere speler een vaantje uitgereikt. En nu tot eind september wachten op de volgende wedstrijden. Maar gelukkig kan er bij ons nog tot in juni getraind worden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *