Heel Effect bakt.. er wat van


Het aantal pannenkoeken dat in de loop van de avond de keuken van het sportcafé  bereikte overtrof iedere verwachting. Menig pannenkoekenrestaurant zou jaloers zijn geweest op zo’n omzet. Er was met veel inzet gebakken door ouders maar ook jeugdspelers zelf. Zoveel zelfs, dat pannenkoekenmonsters als Stijn en Noah (respectievelijk 3, 4  en 3,7 kilo zwaarder bij vertrek) zich er niet doorheen konden eten. Maar gelukkig heeft iedere pannenkoek uiteindelijk een mond gevonden voor het licht die avond uitging. Namens de jeugd, hongerige senioren, familieleden van, trouwe sportcafébezoekers en bediend personeel:
ontzettend veel dank en waardering vooralle bakkers die de moeite namen hier tijd in te steken!!!

Maar, voor er deze dag stroop gesmeerd kon worden moest er natuurlijk gesport worden. Al was het maar om de gevolgen van de wet van behoud van energie enigszins binnen de perken te houden.  Van CMV tot en met de A-jeugd werden kleine toernooitjes gehouden.  De winnaars hiervan werden na afloop beloond met de Gouden Paashaas. Erechocolade van bovenste plank van de super. Hierna kan nog even door gesmuld worden met de foto’s van deze dag.

Jeugd-scheidsrechterfoto van het jaar

Naar aanleiding van “mag ik ook even op die stoel” is hierbij de verkiezing van de beste, leukste of gekste jeugd-scheidsrechterfoto van 2019 in het leven geroepen! Er volgen binnenkort dus nog veel meer foto’s van kandidaten die meedoen aan  deze verkiezing. En, dan kan ook het stemmen beginnen. De volgende fotosessies zullen eerdaags bekend worden gemaakt. Deze vinden  onder begeleiding van de trainers plaats. Maak er wat moois, geks of bijzonders van!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *