CMV 2 Vliegend uit de startblokken…


Team CMV 2 van Effect is zo kakelvers dat nog maar één speler een Effect-shirt heeft. Dat er drie nog maar kort geleden met volleybal zijn begonnen was in ieder geval niet te zien. In de eerste wedstrijden die het team afgelopen zaterdag gespeeld hebben in de competitie werden zelfs al twee van de vier wedstrijdjes gewonnen.

Alles top bij de mannen!

Ga zo door “mannen” van Effect CMV 2 ! Alle teamleden zijn namelijk  jongens. En dát komt niet meer zo vaak voor bij de jeugd.  Dus zeker tijd om deze “stoertjes” eens op de foto te zetten. De teamleden zijn: Casper, Ids, Noah en Ramon. Mogelijk komt Sam het team eerdaags nog versterken.

Vol aandacht bij de service van de tegenstanders
Komt die bal nog wel naar beneden?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *