CMV: speeldag Noord-Scharwoude


Zaterdag 30 november ’s morgens koud de sporthal in en ’s middags koud de sporthal uit. Niet gespeeld dan of verwarming kapot? Nee iedereen werd getrakteerd op een ijsje bij het weggaan. Bedankt volleybalvereniging Relay! Al weten we niet helemaal zeker wie er achter deze gulle actie zat.

Er waren weer veel teams in de hal aanwezig van alle bekende volleybalverenigingen uit de regio. Het was de voorlaatste wedstrijddag waarbij voor Effect CMV2 en CMV 1 in de race waren. Dit laatste team bestaat uit C-ers die er van profiteren dat er dubbel gespeeld kan worden: zowel op de C- als op de CMV-zaterdagen.

Het CMV 2-team miste twee vaste speler (Casper en Ramon) maar gelukkig kon Julia weer meedoen en met Ids en Noah was het een succesvol drietal: alle wedstrijden gewonnen!

CMV 1, dit keer met Kiki, Yannick, Britt en Nikki deden zeker niet onder voor de tegenstanders maar kwamen bij de set steeds net wat punten tekort om deze te winnen. Hieronder foto’s van deze speeldag.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *