Sinterklaastraining met veel Effect


Maandag 2 december, het was weer tijd voor de jaarlijkse Sinterklaasspelen bij Effect. Dit jaar met onderdelen die waarschijnlijk volgend jaar een nieuwe olympische sport worden. Wat te denken van serveren met blinddoek, volleyballen met een handdoek, of antenne-balanceren.

Voor de teams met de meest behaalde punten bij deze onderdelen was er een prijs en eeuwige roem. En voor alle teams natuurlijk na afloop pepernoten en chocolade. Er was immers behoorlijk wat energie verbruikt, dat snel weer moest worden aangevuld.

Voor wie nog eens terug wil kijken, niet aanwezig was, of eigenlijk niet begreep wat er nou eigenlijk gedaan werd, hieronder foto’s om in alle rust de avond nog eens over te doen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *