B-ers geen kampioen, helaas pindakaas…


Inslaan voor de wedstrijd

Het team van de B-jeugd slaat zich met een uiterst kleine selectie van vijf meiden en een jongen goed door Nevobo-competitie heen.  Afgelopen dinsdag 10 maart lonkte zelfs even het kampioenschap in de poule. Een poule waar tot de laatste competitiewedstrijd een spannende tweestrijd gaande was tussen Jonas en Effect. Effect moest met 3:1 winnen om kampioen te worden, Jonas had genoeg aan een gelijkspel.

Het was een thuiswedstrijd voor Effect en de aanhang van beide teams zorgde voor een goed gevulde tribune, zelfs een spandoek ontbrak niet. Door beide teams werd in de eerste set goed volleybal gespeeld en ze gaven elkaar geen duimbreedte toe. Dat was niet vreemd want de vorige twee confrontaties tussen deze teams waren beide in 2-2 geëindigd. Bij een stand van 17:17 in de eerste set begon de motor van Effect jammer genoeg wat te haperen. Dat gebrek aan continuïteit van het niveau bleef helaas te lang aanwezig. Alleen de laatste set veerde het team weer wat op en zo werd het 1-3.

Na afloop wel reden om even stil te staan bij de prestaties. Allereerst van het team van Jonas, maar zeker ook van onze B-ers. Teams die in deze poule  gezamenlijk duidelijk wat uitstaken boven de rest, en onderling voor zeer spannende en mooie wedstrijden zorgden. Volgend half jaar gaat het Effect-team daarom zeer waarschijnlijk toch ook door naar de 1e klasse.

Verliezen, maar met een glimlach en een roos
en zo had het vaker gemoeten……

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *