Recordpoging C-jeugd voor een goed doel 1


De kerstmarkt op school van één van onze C-jeugdleden was dit jaar gewijd aan het inzamelen van geld voor de Stichting Felice. Deze stichting probeert ouders die een kindje vroeg verliezen waar nodig wat extra te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op hun website: www.stichtingfelice.nl.

Via Sandra, ouder van het jeugdlid, de vraag aan ons – jeugd Effect- of we ook iets zou kunnen betekenen voor deze inzamelingsactie. Na wat denkwerk en veel ge-app kwamen er twee ideeën naar voren. Een te winnen strippenkaart voor volleyballessen en een recordpoging “bal hooghouden” door het C-team. Deelnemers aan de kerstmarkt konden een getal noemen en degene die het dichts bij het behaalde aantal zou komen kon een beachvolley winnen.

Begin januari werden door de C-jeugd op de training met veel inzet enkele pogingen ondernomen en het hoogst behaalde aantal was 50.

Het trotse team met trainster en de behaalde score

De winnaar van de strippenkaart heeft inmiddels al een keer meegetraind en de winnaar van de beachvolleybal kijkt uit naar een mooie voorjaarsdag voor een bezoek aan het strand.

Uitreiking van de gewonnen beachvolleybal aan de winnaar door Lotus, de aanvoerster van het competitieteam van de C-jeugd


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Recordpoging C-jeugd voor een goed doel