Scholentoernooi: inschrijven meetrainen


Beste ge├»nteresseerde “volleyballer”. Het coronavirus geeft helaas wat gedoe: de trainingen gaan namelijk tot in ieder geval 31 maart niet door. Maar, als je na het scholentoernooi graag verder wil volleyballen bij Effect, meld je dan gerust aan via de digitale formulieren hieronder. We verzamelen alle namen en sturen je dan bericht zodra de trainingen weer doorgaan. Je kan daarnaast ook op deze website kijken, want daar zal gemeld worden als de trainingen weer van start gaan.

Je kan kiezen voor 3 x gratis meetrainen of er voor kiezen om voor maar 10,- tot begin juni mee te trainen.

A. Voor 3 x gratis meetrainen klik hier

B. Meetrainen tot begin juni klik hier

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *