Gaat deze viral greeting viral?


Even wennen de nieuwe “corona-begroeting”, maar het voetenwerk had onze B-jeugd snel onder de knie en dat kun je hier dus letterlijk nemen. 

Niet meer 2 voeten over de lijn anders fluit de scheids de begroeting af.

Helaas ging dat wat ten koste van het handenwerk van het team. Uiteindelijk gingen namelijk gisteren alle vier de sets naar de tegenstander Relay. De meiden van Relay hadden een goed spelend team, dat ook bovenaan staat in de 1e klasse poule waarin Effect B speelt. Geen schande om van te verliezen. Maar er werd door Effect zeker bij vlagen ook goed gespeeld en daarmee werd dan goed tegenstand geboden. De servicedruk van Relay deed Effect echter de das om. Deze was lastig goed op te vangen.  Dit alles in tegenstelling tot de eigen service die in deze wedstrijd wat te vaak de andere kant van het net niet, net niet, of zelfs niet net niet haalde. Zolang je maar niet laat in de set naar het scorebord keek ging het best goed.

Alweer voor…..

Aanstaande zaterdag gaan “we” het nog een keer opnemen tegen dit team, dan in een uitwedstrijd. Als er gewonnen wordt komt er natuurlijk een vervolg op dit stukje. Zo niet, neem dan maar gerust aan de ze het wederom “best wel goed” gedaan hebben.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *