2e Sporthal Vennewater…


Er wordt door vier verenigingen die gebruik maken van de sporthal het Vennewater (Flashing, de Terriërs, HZV en Effect) al enige tijd aan gewerkt om in de nabije toekomst een tweede hal aan de huidige sporthal te kunnen toevoegen. Deze hal zou het sportaanbod van de betrokken verenigingen namelijk aanzienlijk kunnen uitbreiden. Er zijn zelfs al ontwerpschetsen gemaakt, en er is een plan om deze tweede hal ook financieel te kunnen realiseren. De komende weken wordt er in de Uitkijkpost aandacht besteed aan dit voornemen. Wekelijks zal één van de verenigingen vanuit de eigen visie en problematiek de wens een 2e sporthal te realiseren in de Uitkijkpost toelichten. De bijdrage van Effect kan je hier inzien.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *