C-jeugd in “The winning mood”


“Inslaan” voor de wedstrijd begint.

Na een wat moeizame start bij de eerste competitiewedstrijden van dit seizoen, ging het een week later op 3 oktober alweer behoorlijk goed met de meiden C. Niet alleen alle drie de wedstrijden, maar ook alle negen sets werden gewonnen. Natuurlijk, ook de sterkte van de tegenstanders speelde daarbij een rol. Maar, er werd ook gewonnen van het team dat na de eerste serie wedstrijden bovenaan in de poule stond. En op deze overwinning was niets aan te merken, er werd  gewoon 3 sets lang heel goed volleybal gespeeld.

Met nog  één speeldag te gaan vóór de verdere poule-indeling gemaakt wordt, zijn ze goed op weg om de A-poule te bereiken. Dat moet ook eigenlijk wel, want het verschil in speelsterkte met de “lagere” teams is wel erg groot.

De tribunes waren door de coronamaatregelen behoorlijk leeg, slechts enkele begeleiders en de chauffeurs waren daar aanwezig. De “gedwongen” thuisblijvers moeten het dus doen met de foto’s en natuurlijk de verhalen bij thuiskomst.

Wel reden om “effe” samen te vieren natuurlijk na de zesde gewonnen set

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *