Laatste update Corona & Volleybal maart 2021: Training buiten, alleen voor de jeugd


Er mag op dit moment nog niet gesport worden in de zaal. Dit geldt zowel voor de volwassenen als voor de jeugd. Zodra volleybal in de zaal weer is toegestaan, in welke vorm dan ook, ontvangen jullie hierover een melding.

Maar, het is wel toegestaan om met de jeugd buiten te trainen. Hier gaan we op zaterdag 6 maart mee starten.

Kijk voor meer details bij het bericht “Informatie Volleybal en Corona” elders op deze webpagina (nu niet meer van toepassing voor de zaal!)

Hieronder de regels voor de zaal (nu niet van toepassing)

  • Volwassen sporters houden áltijd 1,5 meter afstand  tot elkaar. Ook in het veld tijdens oefening of spel!
  • Kleedkamers zijn gesloten voor gebruik, met uitzondering van de toiletvoorziening en als uitgang na afloop van de training.
  • Mondkapjes. Spelers van 13 jaar en ouder dragen een mondkapje in de hal en in de zaal. Alleen tijdens de training kan het mondkapje af (kijk voor een goed gebruik van het mondkapje hier)

Nu het virus ook in deze regio talrijker aanwezig is dan voorheen, houd je, zo mogelijk nog beter dan daarvoor, aan de preventieve maatregelen zoals goede handhygiëne. Raak tijdens de training zo min mogelijk je gezicht aan, met name niet nabij ogen en mond.

  • Alle wedstrijden in competitieverband zijn vervallen. Dit geldt ook voor de recreatiecompetitie.
  • Trainingen vinden voor de senioren plaats in afgeslankte vorm. Dat wil zeggen maximaal vier spelers per veld. Er wordt per keer een schema opgesteld.
  • Training voor jeugdleden gaan wel gewoon door.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *