CMV: Info Cool Moves Volley


Trainingsgroepen

Er zijn binnen Effect momenteel 2 trainingsgroepen. De indeling in groepen is gebaseerd op leeftijd en daarnaast spelen ook de volleybalvaardigheden een rol.  

Margot en

 

    

    CMV  

Trainsters Floor, Sem & Arie (trainingstijden: maandag van 18:00 – 19:30)  

Alle trainingen van de CMV vinden plaats in sporthal het Vennewater.

 Rosalie

Nieuwsgierig ?

Ben je geen lid van Effect maar lijkt volleybal je leuk, kom het gewoon een keer proberen. Als je er aan denkt meld je dan eerst even aan via de mail (swaanari@wxs.nl), maar gewoon langskomen met sportspullen kan ook.

 

CMV-Competitie

De kinderen uit de trainingsgroepen kunnen deelnemen aan de CMV-competitie. Gemiddeld genomen wordt om de veertien dagen in een sporthal in de regio Alkmaar een wedstrijddag georganiseerd op een zaterdag. De wedstrijden vinden plaats in de ochtend met soms een korte uitloop tot het begin van de middag.  Effect heeft op dit moment 3 CMV-teams die deelnemen aan deze competitie. De CMV-competitie is ingedeeld in verschillende niveaus. Het gemakkelijkste niveau is 1, het moeilijkste niveau is 6. Alle niveaus hebben weer iets andere spelregels. Bij het laagste niveau wordt alleen gevangen en over het net weer teruggegooid, bij het hoogste niveau wordt al bijna “gewoon” volleybal gespeeld.  Hieronder staan de teams van Effect, klik er op om meer over de teams te weten te komen.

Teampagina:

Voor meer informatie over de teams kijk naar de teampagina’s via het menu