Effect Scholentoernooi 2023 !

Terug van weggeweest!

Na enkele jaren van afwezigheid, veroorzaakt door al het gedoe rond corona, kon woensdag 22 maart het toernooi weer plaatsvinden. Minder scholen dan voorheen deden mee, maar met 17 teams afkomstig uit de groepen 5 tot 8 was de zaal goed gevuld. Op de tribune werden de kinderen enthousiast aangemoedigd door familieleden. In de zaal waren er familieleden of leerkrachten die als coach de teams ondersteunden bij de wedstrijden.

Fantasierijke teamnamen

Het enthousiasme van de teams bij het spelen van de wedstrijden was weer een plezier om te aanschouwen. De teams hadden weer bijzondere namen weten te verzinnen. Zo kon het zo maar zijn dat de Oempaloempa’s op veld 3 speelden tegen de Hopeloze Heren, en op het wedstrijdformulier van veld 6 stond; ronde 5, de Twerkers tegen Yell Yell Yell. De middag eindigde met het uitreiken van vele prijzen.

Volleybaltalent

Er waren medaillewinnaars per categorie (groepen 5/6 en groepen 7/8), deze werden weer verder onderverdeeld in jongens- meiden- en mixteams, en ook nog per categorie waren er drie overall prijzen in de vorm van bekers. Voor wie geen medaille of beker won; alle teams en de begeleiders waren voor ons, de aanwezige zeer deskundige volleyballers van Effect, allemaal heel grote toppers en winnaars.

We hebben als vereniging genoten van jullie volley-moves en de inzet waarmee jullie speelden. Als je op de link foto’s scholen druk en het wachtwoord invult kan je nog even nagenieten met het bekijken van de foto’s. En als je volleybal leuk vindt, kom gerust een paar keer gratis meetrainen op de maandag. Volgend seizoen vast en zeker weer een nieuw toernooi, dan waarschijnlijk in november. Tot volgend seizoen of wellicht tot op de maandagtraining…

Klik hier om door te gaan naar de foto’s van deze dag.